MİLLET DERNEĞİ İSTANBUL ŞUBESİ 3. OLAĞAN GENEL KURULU

DSC_0002Millet Derneği İstanbul Şubesi 3. Olağan Genel Kurul’u 28 Mayıs 2016 cumartesi günü derneğimiz İstanbul Şubesi adresinde gerçekleştirilmiştir. Derneğimiz gönüllülerinden Melike Yaşar’ın yapmış olduğu takdim sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programda faaliyet raporu okundu. Genel kurulda konuşma yapan Millet Derneği İstanbul Şube başkanı İbrahim Abdullahoğlu Millet Derneği’nin misyonunun altını çizerek 2015-2016 yılında düzenlenmiş ve olumlu neticelerinin alındığı faaliyetlere kısaca değindi. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ibra edilmesinin ardından, yeni dönem Dernek Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri ile Genel Merkez Delegeleri seçildi. Millet Derneği İstanbul Şubesi 3. Olağan Genel Kurul’u yeni yönetimde yer alan asil ve yedek üyelerin dilek ve temennilerini salonda bulunanlara arz etmesi ile son buldu.

MİLLET DERNEĞİ İSTANBUL ŞUBESİ 3. OLAĞAN GENEL KURULU