ŞİİR VE DÜZYAZI YARIŞMASI TÖRENİ YAPILDI

Millet Derneği İstanbul Şubesinin düzenlediği “Kültürel Kimlik Kaybı ve Ahlaki Yozlaşma” konulu şiir ve düzyazı yarışmasının ödül töreni yapıldı. Millet Derneği İstanbul merkezinde gerçekleştirilen tören, yarışmada dereceye giren eser sahipleri, seçici kurul üyeleri, dernek yetkilileri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.  Törende konuşan İstanbul Şube Başkanı İbrahim Abdullahoğlu yarışmaya çok sayıda  nitelikli şiir ve düzyazı dalında eser geldiğini, yarışmada görevlerinin şartnameye uygun davranmak olduğunu belirterek şunları söyledi : “Derneğimize gelen eserler isimsiz ve kodlanmış olarak seçici kurul tarafından incelendi ve çok titiz bir çalışmanın sonucunda derecelendirme yapıldı. Dereceye giren eser sahiplerini tebrik ediyor, yarışmaya katılan diğer katılımcılara da teşekkür ediyorum.” Programda daha sonra yarışmada derece giren eser sahiplerine plaket ve para ödülleri takdim edildi. Ayrıca, dernek yönetimi seçici kurula da plaket takdiminde bulundu. Tören, yarışmacıların, seçici kurulun ve dernek yöneticilerinin hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

KÜLTÜREL KİMLİK KAYBI VE AHLAKİ YOZLAŞMA KONULU ŞİİR VE DÜZ YAZI YARIŞMA SONUÇLARI

DÜZYAZI DALINDA

1.Kibar AYAYDIN: Kültürel Kimlik Kaybı ve Ahlaki Yozlaşma