Şampiyon; Mücadelespor

Millet Derneği İstanbul Şubesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Bahar Futbol Turnuvası, Mücadele takımının şampiyonluğuyla sonuçlandı. Final maçında Millet Gençlik′ i 10 – 3 yenen Mücadele takımı, oynadığı tüm maçları da kazanmak suretiyle büyük bir başarı gösterdi.Mücadele takımı kaptanı Yusuf Bekir Bilyay yaptığı açıklamada; Bugüne kadar biri hariç tüm turnuvalara katıldıklarını, geçen yıl yarı finalde elendiklerini, bu yıl ise herkesin takdirini toplayarak şampiyon olma başarısı gösterdiklerini, bundan dolayı takım olarak çok mutlu olduklarını belirtti. Bu yıl ki, turnuvada dikkatini en çok çeken şeyin, turnuvanın çok centilmence geçmesi olduğuna değinen Bilyay, tüm takımları bu duyarlılıklarından ötürü kutladığını, Allah nasip eder ve Dernekte düzenlerse bundan sonraki turnuvalara da zevkle iştirak edeceklerini belirtti.
Mücadele takımı şampiyonluk kupasını İstanbul Şubesi Başkanı İbrahim Abdullahoğlu′ ndan alırken, ikinci olan Millet Gençlik takımına madalyalarını Hasan Yılmaz taktı.
Turnuvanın en değerli oyuncusu olarak şampiyon takımdan Mutlu seçilirken, en centilmen takım olarak ise NFKL seçilmiştir. NFKL takımının tüm oyuncularına takım posterinin yer aldığı çerçeveli fotoğraflar hediye edilmiştir.

CEVAP VER

Please enter your comment!