Avrupa Yardım Vakfı 7. Buluşması

Avrupa Yardım Vakfı tarafından düzenlenen 7. Buluşma toplantısı 20/23 Aralık 2014 tarihleri arasında Almanya Prüm’de yapılacak. Vakıf başkanı Ahmet Mihmat, “Avrupa’nın farklı ülkelerinden aileleriyle katılan kardeşlerimizle yıkılan yerlerimizi tamir etmek, ruhumuzu dinlemek, Müslüman kardeşlerimizin dertleriyle dertlenmek için bu toplantıyı tertip ettik.” dedi. Toplantıya Prof. Dr. Hasan Ayık, Senai Demirci, Tayfur Esen, Bestami Yazgan ve ilahileriyle Ali Erdem katılacak. Şair Bestami Yazgan, “Gurbetteki kardeşlerimizle kucaklaşıp hasret gidermekten, hele de çocuklarımızla buluşmaktan çok mutlu olacağım.” dedi.