Kamuoyuna Duyurulur!

ODA TV′nin 01.12. 2014 günkü yayınında 2013 yılında Millet Derneği İstanbul Şubesi′nde Salim Demirezen tarafından yapılan bir konuşmada hiç söylemediği bir konu manşetten verilerek yalan haber yapılmıştır.

Şöyle ki: Gazeteci Hüseyin Özalp′ın “Derin Dinciler” adlı kitabından alarak televizyonuz tarafından yapılan haberde manşetten ” CEMİL ÇİÇEK AZ KALSIN SİLAHLI MÜCADELEYE KATILIYORDU” şeklinde bir yalan haber yapılmıştır.

Söz konusu konuşmanın video kaydı elimizdedir ve bu manşetin bir kelimesi dahi geçmemektedir.

Zaten haberin devamında da manşet ile ilgili hiç bir şey yoktur.Ayrıca alıntı yapılan kitapta da Sn. Cemil Çiçek ve silahlı mücadele ile ilgili herhangi bir metin yoktur.
İftira et, izi kalır mantığıyla yapılan bu çarpıtma haberin düzeltilmesi, tüm yasal haklarımız saklı kalmak şartıyla talep edilecektir.

Millet Derneği İstanbul Şubesi