Nevşehir’de Okur-Yazar Buluşması

Yazar Bestami Yazgan, 3/4/5 Aralık 2014 tarihlerinde “Bir Kitap Bir Dünya” projesi çerçevesinde Nevşehirli kitap dostlarının misafiri olacak. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve yayıncı Hüseyin Uslu’nun katkılarıyla gerçekleşecek programda, üç günde yedi okul ziyaret edilecek. “Kitaplarla Dost Olmak” sunumunu yapacak olan Yazgan, öğrencilere okumanın ve kitabın önemini anlatacak. Yazgan, “Dünya bir ağaç olsa çiçeği çocuklar olurdu. Bilgi bir ağaç olsa çiçeği kitaplar olurdu. Nevşehir’de bu iki çiçeğin dostluğuna katkıda bulunacağım için çok mutluyum.” dedi. Organizeyi gerçekleştiren Hüseyin Uslu da “Böyle bir programa destek verdikleri için İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyorum. Bestami Yazgan’la kitap dostlarını buluşturmak benim için bir sevinç kaynağıdır. Çocuklarımızın karnını doyurduğumuz gibi aklını bilgiyle, kalbini de sevgiyle doyurmalıyız.” dedi.