2013-2014 EĞİTİM YILI AÇILIŞI YAPILDI

haber-a32d28.09.2013 CUMARTESİ SAAT:16.00′da Millet Derneği İstanbul Şubesi 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı açılışını yaptı. Millet Derneği Kurucu Üyeleri Hikmet Sofu ve Süleyman Ersen′in de katıldığı açılışa Kuran-ı Kerim Tilaveti İle başlandı. İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Doğanay′ın sunumuyla gerçekleşen törende ilk önce İstanbul Şube Başkanı İbrahim Abdullahoğlu söz aldı. Daha sonra sırasıyla Eğitimci-Yazar Fuat Çiçekli, Süleyman Ersen, Hayrettin Çamur ve Hikmet Sofu söz aldı. Bütün konuşmacıların ortak teması İslam coğrafyasındaki yangın ve müslümanların problemleri oldu. İslam dünyasının problemlerini ancak Kur-an ve sünnet′in doğru anlaşılması ve yaşanması ile çözülebilir diyen konuşmacılar çare olarak İSLAM RÖNESANSI′nı işaret ettiler.