ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI BİLİM KÜLTÜR ŞÖLENİNE DAVET

haber-19a3Türk Dünyası Bilim Kültür Şölenleri kapsamında, 14 Eylül 2013 Cumartesi günü saat 13.00-19.00 arası Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi‘nde Türk Dünyası’nın ünlü bilim adamlarının katılımıyla “TÜRK DÜNYASININ DÜNÜ BUGÜNÜ” konulu bir panel yapılacaktır. 15 Eylül 2013 Pazar 11.00-21.00 arasında Afyon-Antalya karayolu üzerindeki tarihi Milli Park’ta (26 Ağustos Tabiat Parkı) Türk Dünyası’nın çeşitli ülkelerinden gelen sanatçıların katılımıyla büyük bir kültür şöleni gerçekleştirilecektir.

“TÜRK DÜNYASININ DÜNÜ BUGÜNÜ” konulu panele katılacak olan bilim adamları:
Abdülhaluk Çay (Dış Türklerden Sorumlu Eski Devlet Başkanı)
Abdullah Buksur (Türk Dünyası İnsan Hakları Derneği Kurucu Başkanı, İHAF genel sekreteri)
Arif Bütüç (Kosova-Mamuşa Belediye Başkanı)
Aykut Edibali (Millet Partisi Genel Başkanı)
Prof. Dr. Batur Norbay (Kazakistan Özbek Üniversitesi Pedagoji Bölümü Eski Dekanı)
Csiki Sandor (Sekel Konsey Başkanı)
Güllü Karanfil (Gagavuz Türkü)
Prof. Dr. Hanım Halilova (Ebulfeyz Elçibey’in Danışmanı)
Issak Balazs (Sekel Konsey Başkanı)
Işık Ahmet (Dostluk Eşitlik Barış Partisi Onursal Başkanı)
İsmail Cengiz (Doğu Türkistan′nın Sürgündeki Başbakanı)