Karşılıksız Burs Verme

Millet Derneği İstanbul Şubesi, kuruluşundan bu yana her eğitim-öğretim yılında başta yüksek öğretim öğrencileri olmak üzere her kademeden öğrencilerin eğitim çabalarına katkıda bulunmak amacıyla karşılıksız burs vermektedir.

Bu amaçla; her eğitim ve öğretim yılından önce hayırseverler ziyaret edilerek burs taahhütleri alınıp değerlendirilmektedir. Burs başvuruları değerlendirilirken öğrencinin; ekonomik durumuna, eğitim başarısına ve kişiliğine/referanslarına bakılır. Derneğimiz, burs verme faaliyetinde aracı konumundadır. Bu noktada hayırseverlerin hayırlarına aracılık etmektedir. Bu nedenle; burs alan öğrenci sayımız ve burs miktarı, her yıl için toplanabilen bağışların miktarına göre değişebilmektedir.

Bu güne kadar desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür ediyor, başkaca hayırseverlerden de katkı ve destek beklediğimizi bu vesile ile duyurmak istiyoruz.