MİLLET DERNEĞİ′NE KONYA′DAN ÖNEMLİ BAĞIŞ

haber-e9b8MİLLET DERNEĞİ’NE KONYA’DAN ÖNEMLİ BAĞIŞ”

Millet Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Kara, Millet Derneği’ne bağışladığı arsasının tapusunu Millet Derneği Konya Şubesi Başkanı Salih Mısral’a düzenlenen törenle teslim etti.

Millet Derneği Konya Şubesinde yapılan tapu teslim töreninde bir konuşma yapan Millet Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Kara şöyle dedi:

“Bu arsayı yıllar önce alırken ileride Millet Mücadelesi davasına bağışlamayı düşünerek almış idim. Arsayı aldığımda tarla şeklindeydi. İmar planı dışındaydı. Mücavir alan içerisine girip daha sonra imarlı hale gelince arsa olarak millet davasının derneği MİLLET DERNEĞİNE bağışlama zamanının geldiğini düşünerek Millet Derneği Konya Şubesi’nin 2008 yılında ilk genel kurulunda bağışladığım bu arsanın tapusunu şimdi Millet Derneği Genel Merkezi adına Konya şube başkanı Salih Mısral’a teslim ediyorum.”

Ahmet Kara sözlerine şöyle devam etti:

“Millet Mücadelesinin 1967’de ilimizde başlatılması ile mücadelemize kadro yetiştirmede ocak olan Konya’mıza, millet rehberlerini yetiştirecek müesseseleri canlandırmak dilek ve temennisiyle Millet Partili arkadaşlarıma dava arkadaşlarıma başarılar diliyor bu arsanın hayırlı uğurlu olması dileğiyle tapuyu Millet Derneği Konya Şubesi Başkanımıza takdim ediyorum.”

Millet Derneği Konya Şubesi Başkanı Salih Mısral da yaptığı teşekkür konuşmasında özetle şunları söyledi:

“Sayın İl Başkanım, Sayın İlçe Başkanlarım, Sayın yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarım, değerli misafirler, kıymetli arkadaşlar, Millet Partisi İl Başkanımız Sayın Ahmet Kara’nın bağışladığı arsa için kendilerine teşekkür ediyor, Allah indinde makbul olması için dua ediyorum. Ve Sayın Başkanı kutluyor tebriklerimi arz ediyorum.”

“Arsayı Millet Derneği’nin amaçları doğrultusunda yapacağımız faaliyetler için değerlendireceğimizi bildirmekten mutluluk duyuyorum. Arsanın derneğimize milletimize hayırlı olmasını diliyor Ahmet Kara Beyefendiye tekrar saygılarımla teşekkür ederek tapuyu teslim alıyorum.”