Eğitim

Derneğimiz öğrenmenin yaşının olmadığı ilkesinden hareketle eğitim faaliyetlerinde her yaştan insana ulaşmayı amaçlamaktadır. Bu amaçla; yetişkinlere yönelik olarak konusunda uzman kimselerin katılımları ile aylık seminerler ve konferanslar düzenler.

Yine Derneğimiz bu amaçla; her hafta sonu dini ve milli kültür sohbetleri düzenlemektedir.

Küçük grupların eğitici hobilerine yönelik olarak “Deneysel Yazarlık Ve Kollektif Okuma Grubu” gibi gruplar oluşturur. Nitelikli ve ehil eğiticileri, bu gruplarla buluşturur.

Eğitici geziler düzenler. Kültür ve sanat faaliyetini destekler. Bu alanda çalışma yapan kimselere maddi ve manevi katkı sağlar.

Ayrıca çocuklara yönelik eğitim faaliyetleri düzenler.

k39hqa