3.BAHAR FUTBOL TURNUVASI

haber-eaa4Millet Derneği 3. Bahar Futbol Turnuvası 15 Nisan 2012 Pazar günü aşağıdaki adreste başlıyor.

Sena Halı Saha Tesileri (Havalimanı Kavşağı BP Benzin İstasyonu ve Outlet Alışveriş Merkezi Yanı Çobançeşme/İst. Tel: 0212.4658080″ (Yenibosna Metrobüs Durağından Küçükçekmece Yönüne 200 m. İleride)

Turnuvayla ilgili olarak organizasyon komitesinden Ahmet ŞİRİN´ den (Tel:0.537.480.42.45) bilgi alınabilir.

Turnuvaya bu yıl 8 takım katılıyor.Takımlar, 2 gruba ayrılacak. Grup maçları sonucunda 1. sırayı alan takımlar direkt yarı finale yükselecek, 2. ve 3. sırayı alan takımlar ise çeyrek final maçları yaparak yarı finale çıkmaya çalışacaklardır.

Turnuva ile ilgili açıklayıcı bilgiler:

*Turnuvada giyilecek forma,şort ve tozluklar Derneğimiz tarafından karşılanacaktır. Formalar, ilk maçlardan önce teslim edilecektir.
*Maçlardan sonra su,çay gibi içecek ikramlarımız olacaktır.
*Sadece halı saha ücreti, katılımcılar tarafından karşılanacaktır.
*Bir maçta 7 oyuncu oynatılabilir.İstenildiği kadar oyuncu değişikliği yapılabilir.*Turnuvada şampiyon olan takıma, final maçından sonra kupa ve plaket verilecektir. Ayrıca şampiyon olan takımla ikinci olan takım oyuncularına madalya takılacaktır.
*Maçlarda hakemler de görev yapacak olup ofsayt hariç tüm futbol kuralları uygulanacaktır.

*Maç kadroları ilk maçların oynanacağı 15.04.2012 tarihine kadar organizasyon komitesine sunulacak olup bu tarihten sonra kadrolarda değişiklik yapılamayacaktır.
*Maçlarla ilgili haber ve görüntülerle, puan durumlarına web sayfamızdan güncel olarak ulaşabileceksiniz.

Dostluk ve kardeşliğimizi pekiştirmesi,
Centilmence ve sakatlıksız geçmesi dileğiyle…

Tüm katılımcılara başarılar dileriz.