2011 YAZ DÖNEMİ GENÇLİK KAMPI

haber-a3aeMillet Eğitim Kültür Sanat Sosyal Yardımlaşma ve Hayır Derneği İstanbul Şubesi olarak, Dernek kuruluş amacımıza yönelik çalışmalar yapmak ve eğitim dönemi sonrası öğrencilere dinlenme ortamı oluşturabilmek için, 07 Temmuz 2011 Perşembe ile 17 Temmuz 2011 Pazar tarihleri arasında Balıkesir ili, Erdek ilçesi, Düzler Köyü mevkiinde gençlere yönelik “2011 Yaz Gençlik Kampı” düzenlenmiştir. Kampın organizasyonu için üyelerimizden Sn. Salim YILMAZ ve Sn. Hayrettin ÇAMUR görevlendirilmiştir. İrtibat için:0533 615 2646 nolu telefonu arayabilirsiniz. Kamp fotoğraflarına “Fotoğraf Galerisi-2011 Gençlik Kampı” sayfasından ulaşabilirsiniz.