2010 YILI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

haber-b64fMillet Derneği İstanbul Şubesi tarafından Altınova Spor Kulübü Tesislerinde 08.04.2010-12.05.2010 tarihleri arasında düzenlenen Bahar Futbol Turnuvası; CESURYÜREKLER MAVİLER TRABZON İDMAN GÜCÜ TOPLAMA TAKIM YENİLMEZLER takımlarının katılımı ile gerçekleşmiştir.Turnuva sonucunda 1. sırada CESURYÜREKLER takımı yer alırken 2.sırada TRABZON İDMAN GÜCÜ 3.sırada ise MAVİLER takımları yer almıştır. Turnuvaya katılan tüm takımlara/arkadaşlarımıza teşekkür eder, şampiyon olan takımı kutlarız. Derneğimiz bu organizasyonun geleneksel bir hal almasını amaçlamaktadır.Bu amaçla her yıl ilkbaharda düzenlenmesi öngörülen organizasyonun daha katılımcı ve organize olması için elimizden gelen çaba sarfedilecektir. Not: Turnuva Fotoğraflarına Fotoğraf Galerisinden ulaşabilirsiniz.