ibrahim-abdullahoglu-cb3b

İBRAHİM ABDULLAHOĞLU

1976 yılında Trabzon/Of’ta doğdu. İlk ve Ortaokulu Of Uğurlu İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra 1993 yılında Of Taşhan Lisesinden, 1997 yılında ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. SMMM belgesine sahip ve özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyor. İngilizce biliyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.

cvfoto

MEHMET EMRE KOÇAK

Başkan Yardımcısı

1983 yılında  İstanbul / Üsküdar’da doğdu. 2000 yılında Florya Tevfik Ercan Lisesi’nden mezun olan Koçak, lisans eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisans eğitimini ise A.B.D Delaware Eyaleti Wilmington Univesity ‘de İşletme üzerine yapmıştır. Özel sektörde yönetici olarak çalışmakta olan Koçak evli olarak hayatını sürdürmektedir.

sabri

SABRİ YILDIZ

1976 yılında Gümüşhane iline bağlı Kürtün ilçesi Akçal köyünde doğdu.İlkokulu Tirebolu Demirci Köyü İlkokulunda, Ortaokulu ise Gümüşhane Dumlupınar Ortaokulunda tamamlamıştır. 1993 yılında Gümşhane Teknik Lisesinden mezun olan Yıldız, aynı yıl İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünü bitirdi. Türkiye Coğrafyası alanında master çalışması yaptı.Halen öğretmenlik yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

1_

BÜŞRA BİLGE SOFU

1990 yılında İstanbul Bakırköy’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Yeşilyuva İlköğretim Okulu’nda, liseyi Küçükçekmece Lisesi’nde tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi mimarlık bölümünden mezun oldu. Özel bir şirkette mimar olarak çalışmakta olup yüksek lisans eğitimine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mimarlık bölümünde devam etmektedir.

pp

ÖMER AYHAN

1990 yılında Hatay’ın Dörtyol ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Dörtyol’da, liseyi ise Osmaniye Fen Lisesi’nde tamamladıktan sonra eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünde devam etmektedir.