Ana Sayfa Yönetim Kurulu Üyeleri

Yönetim Kurulu Üyeleri

MEHMET EMRE KOÇAK

Başkan

1983 yılında İstanbul / Üsküdar’da doğdu. 2000 yılında Florya Tevfik Ercan Lisesi’nden mezun olan Koçak, lisans eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisans eğitimini ise A.B.D Delaware Eyaleti Wilmington Univesity ‘de İşletme üzerine yapmıştır. Özel sektörde yönetici olarak çalışmakta olan Koçak evli olarak hayatını sürdürmektedir.

ÖMER AYHAN

Başkan Yardımcısı

1990 yılında Hatay’ın Dörtyol ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Dörtyol’da, liseyi ise Osmaniye Fen Lisesi’nde tamamladıktan sonra eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Özel bir şirkette analist olarak çalışmaktadır.

SAFA AYKUT KILIÇASLAN

BÜŞRA BİLGE SOFU

Sekreter

1990 yılında İstanbul Bakırköy’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Yeşilyuva İlköğretim Okulu’nda, liseyi Küçükçekmece Lisesi’nde tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi mimarlık bölümünden mezun oldu. Özel bir şirkette mimar olarak çalışmakta olup yüksek lisans eğitimine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mimarlık bölümünde devam etmektedir.

İBRAHİM ABDULLAHOĞLU

1976 yılında Trabzon/Of’ta doğdu. İlk ve Ortaokulu Of Uğurlu İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra 1993 yılında Of Taşhan Lisesinden, 1997 yılında ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. SMMM belgesine sahip ve özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyor. İngilizce biliyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.