DENEYSEL OKUMA: VAR OLMAK

Düşünce dünyamızın önemli kalemlerinden eserlerin tahlil edileceği “Deneysel Okuma” çalışmasına bu hafta Millet Derneği İstanbul Şubesi’nde başlandı.

Kâmil Büyüker ile deneysel okuma çalışmamızın bu ilk buluşmasında, Nurettin Topçu’nun “Var Olmak” eseri incelendi. Topçu’nun gençliğinden, hayatındaki dönüm noktalarından, fikirlerinde iz bırakmış insanlardan, çektiği sıkıntılardan bahsedilen çalışmada, fikir adamlığının ötesinde taşıdığı hareket ve mesuliyet ahlâkı üzerinde duruldu.

Çalışma aynı eserin “Düşünceler” bölümüyle devam edecek. Her hafta Pazar günü saat 11:00’da yapılacak çalışmaya sizleri de bekleriz…