Salim Demirezen’in Gençlerle Eğitim Çalışması

DSC_0006Millet Derneği İstanbul Şubesi, faaliyetlerinin önemli bir parçasını teşkil eden gençlere yönelik pek çok eğitim faaliyeti düzenlemekte. Bu eğitim çalışmalarının temeli sayılabilecek çalışma ise her yıl Cumartesi günleri yapılan sohbetlerdir.

Bu yıl Salim Demirezen’in yönetiminde gerçekleştirilen çalışma iki başlık altında işlenmektedir. Birinci bölümde, Kur’an-ı Kerim’in Arapça üzerinden mealini anlamaya yönelik çalışma yapılmakta. İkinci bölümde ise güncel konulardan milli ve manevi meselelerimize kadar farklı konularda sohbet edilmektedir.

Her Cumartesi saat 11:00’da yapılan çalışmaya gençleri olduğu kadar herkesi bekliyoruz…